LADEN

# Wij doen mee aan de 10e editie van D(esign)-day!

Wij doen mee aan de 10e editie van D(esign)-day! Misschien een mooie reden voor een weekendje Maastricht? Het evenement vindt plaats van 15 t/m 17 mei. Lees hieronder het hele interview, maar neem ook eens een kijkje op de website van D(esign)-day. “D(esign)-day is een verrassend en eigenzinnig podium voor designers die zelf ontwerpen én maken. Hun concepten zijn uniek en in kleine oplage geproduceerd, met duurzaamheid als een sympathieke rode draad. Het evenement vindt plaats in de historische, industriële Decorfabriek in Maastricht.”

bijzettafel triangulum

Wat gaan jullie laten zien tijdens D(esign)-day?
“Wij laten 50 unieke tafels gemaakt van massief hout zien.”

Welke rol speelt de materiaalkeuze in jullie werk?
“Massief hout is het materiaal waar we mee werken. Bij de inkoop worden we iedere keer enthousiast en verrast door de unieke tekeningen die we aantreffen in het hout. De vorm, tekening en kleur van het materiaal inspireert ons om tot een ontwerp te komen.”

Hoe past jullie werk in de huidige tijdgeest?
“Fiftytables verenigt traditionele houtbewerking met moderne digitale technieken. Onze tafels hebben een moderne uitstraling met een handgemaakt karakter. We maken tafels die een leven lang meegaan. Wij geloven in de kwaliteit en creativiteit van onze tafels.”

Waar zien jullie jezelf over 10 jaar?
“Met Fiftytables hopen we ons te ontwikkelen tot een gezond bedrijf dat over 10 jaar nog steeds met passie mooie producten maakt. Het zou zo maar kunnen dat we in de toekomst naast tafels ook andere producten gaan maken, zoals stoelen en lampen. Eerst maar eens kijken wat de reacties zijn op onze eerste grote presentatie bij D(esign)-day!”

bijzettafel fiftytables

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.