LADEN

Algemene Voorwaarden

Fiftytables v.o.f.
Kuiperstraat 14
7025 CK Halle
0314-643898 / 06-83174594
info@fiftytables.nl
KvK: 09118069
BTW: 097477606B01

Betalingsgegevens
IBAN/SEPA nummer: NL82INGB0006659243
BIC nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING Bank

Bestelling
Bij een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Fiftytables. Wanneer er een (type)fout op de website staat, waardoor bijvoorbeeld de prijs niet meer in verhouding staat tot het product, heeft Fiftytables het recht het product niet te verzenden. Per mail wordt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Betaling
Nadat u een product heeft besteld, ontvangt u per e-mail een bevestiging en de factuur van uw aankoop. U kunt bij ons gebruik maken van diverse betalingsmogelijkheden: iDEAL en directe bankoverschrijving.
Wanneer u gebruikt maakt van iDEAL, rekent u af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van de betaalrekening afgeschreven. Een vertrouwde, veilige en gemakkelijke manier van betalen. Een bestelling die betaald is met iDEAL wordt binnen 2-5 werkdagen geleverd.
Wanneer u gebruik maakt van directe bankoverschrijving, wordt uw product zo spoedig mogelijk verzonden na ontvangst van de betaling. De levertijd bedraagt vanaf dat moment 2-5 werkdagen.

Verzending & Levertijd
Al onze producten worden verzonden met PostNL. Fiftytables rekent geen verzendkosten. Onze producten worden aangetekend en verzekerd verstuurd met track&trace. Voor ontvangst van uw product wordt altijd een handtekening gevraagd en het product wordt alleen aangeboden op uw leveradres (niet bij de buren).
De levertijd van onze producten is 2-5 werkdagen.

Fiftytables behoudt zich het recht voor de bestelling te annuleren en het overgemaakte bedrag terug te storten.
Fiftytables kan niet aansprakelijk worden gesteld voor leveringen die later arriveren dan de aangegeven levertijd van maximaal 5 werkdagen en bij verlies of beschadigingen door toedoen van PostNL.
Mocht het product beschadigd aankomen, dan kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.

Retour
Procedure:
– Mocht het product niet naar wens zijn, dient u dit binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling te melden via een e-mail met daarin: welk item u wilt retourneren, de reden en vermelding van het ordernummer.
– U ontvangt daarop een bevestiging. Na ontvangst van deze bevestiging dient u het product binnen 14 dagen naar ons te retourneren in de originele verpakking.
– Aangetekend verzenden, verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren.
– Graag een briefje in het pakket meesturen met daarop uw naam, ordernummer, totaalbedrag en bankgegevens zodat we u snel van dienst kunnen zijn.
– Wanneer wij het pakket juist hebben ontvangen (in originele verpakking en zonder beschadigingen) zal het aankoopbedrag vergoed worden.
– De terugbetaling zal voldaan worden binnen 14 dagen na ontvangst van de ontbinding, mits het geretourneerde product is ontvangen.

Suggesties, Service en Klachten
De koper is verplicht om de geleverde producten onmiddellijk na ontvangst te controleren. Eventuele gebleken gebreken dienen binnen 10 dagen schriftelijk en gemotiveerd aan Fiftytables gemeld te worden.

Fiftytables is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt:
a. door ondeskundig gebruik van het geleverde of door het gebruik daarvan voor een ander doel dan waarvoor het naar objectieve maatstaven geschikt is (zitten of staan op een product valt onder ondeskundig gebruik);
b. door natuurlijke slijtage en vlekken (o.a. verkleuren door de zon).
Fiftytables werkt met materialen die met veel zorg en aandacht zijn uitgezocht.
Mocht uw product onverhoopt een klacht vertonen, ondanks dat u er zorgvuldig mee bent omgegaan, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan een passende oplossing proberen te vinden.